top of page

Activiteiten Dorpsraad

Onderstaande item(s) zijn activiteiten van de Dorpsraad.

Voor andere activiteiten, in ons dorp,  verwijzen wij u graag door naar de  Agenda van Samen Sint Anthonis.

Daarnaast hebben we een commissie dorpsagenda. U kunt hier meer informatie over vinden door te klikken op deze link.

Woensdag 29 november, Openbare Dorpsraadvergadering

​Van harte welkom bij de openbare vergadering van de Dorpsraad. De vergadering begint om 19.30 uur en zal gemiddeld twee uur duren.

 

Er is de mogelijkheid om agendapunten aan het begin van de vergadering aan te dragen. Daarnaast krijgt u als bezoeker inspraakrecht tijdens het begin en einde van de vergadering. We nodigen u van harte uit om uw zorgen en ideeën met ons te delen.

Het streven van ons is om de definitieve agenda enkele dagen van tevoren beschikbaar te stellen op deze locatie. Tot die tijd kan het zijn dat u nog de versie van vorige maand ziet. We doen ons best om altijd de nieuwe versie zo snel mogelijk te publiceren, maar het kan voorkomen dat er vertraging is of dat het zelfs niet lukt om de agenda tijdig beschikbaar te stellen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

De notulen van eerdere vergaderingen zijn te vinden in de map 'Documenten'. Notulen worden pas geplaatst nadat ze zijn goedgekeurd.

 

De locatie van de vergadering is Oelbroeck. Wij hopen u daar te zien!

Volgende Openbare Dorpsraadvergaderingen​​​​

  • woensdag, 27 december 2023

  • woensdag, 31 januari 2024,

  • woensdag, 28 februari 2024

  • woensdag, 27 maart 2024

  • woensdag, 24 april 2024

  • woensdag, 29 mei 2024

Maandag 1 januari 2024, nieuwjaarsborrel Dorpsraad

Op 1 januari 2024 organiseert de Dorpsraad Sint Tunnis weer een spetterende nieuwjaarsborrel in samenwerking met de cabaretgroep iets van NIKS en Oelbroeck. De borrel begint om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur in de grote zaal van Oelbroeck. Om 17.00 uur is er een openingswoord, gevolgd door een diepgaande analyse van het dorpsgebeuren van 2023 door de cabaretgroep iets van NIKS. Misschien wordt er zelfs een aanmoedigingsprijs uitgereikt. De entree is gratis en de koffie en een glaasje bubbels om mee te proosten worden aangeboden door de Dorpsraad. We kijken ernaar uit u daar te zien!

nieuwjaarsborrel2019 vertikaal.jpg
bottom of page