top of page

Activiteiten Dorpsraad

Onderstaande items zijn activiteiten van de Dorpsraad.

Voor andere activiteiten, in ons dorp,  verwijzen wij u graag door naar de  Agenda van Samen Sint Anthonis.

Daarnaast hebben we een werkgroep dorpsagenda. U kunt hier meer informatie over vinden door te klikken op deze link.

Woensdag 29 maart 2023, Openbare Dorpsraad Vergadering

​Van harte welkom bij de openbare vergadering van de Dorpsraad. De vergadering begint om 19.30 uur en zal gemiddeld twee uur duren.

 

Er is de mogelijkheid om agendapunten aan het begin van de vergadering aan te dragen. Daarnaast krijgt u als bezoeker inspraakrecht tijdens het begin en einde van de vergadering. We nodigen u van harte uit om uw zorgen en ideeën met ons te delen.

Het streven van ons is om de definitieve agenda enkele dagen van tevoren beschikbaar te stellen op deze locatie. Tot die tijd kan het zijn dat u nog de versie van vorige maand ziet. We doen ons best om altijd de nieuwe versie zo snel mogelijk te publiceren, maar het kan voorkomen dat er vertraging is of dat het zelfs niet lukt om de agenda tijdig beschikbaar te stellen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 

De locatie van de vergadering is Oelbroeck. Wij hopen u daar te zien!

Volgende Openbare Doprsraad Vergaderingen

  • woensdag, 29 maart 2023

  • woensdag, 26 april 2023

  • woensdag, 31 mei 2023

  • woensdag, 28 juni 2023

Donderdag 23 maart, Energiecafé 

Tijdens het energiecafé vertelt een onafhankelijk adviseur welke maatregelen u kunt nemen om uw huis te verduurzamen, om zo op elektriciteit, gas en geld te besparen. U krijgt inzicht in de verschillende stappen die gezet kunnen worden om naar een energieneutrale en aardgasvrije woning toe te werken. Antwoorden op allerlei verduurzamingsvragen komen aan bod; Wat is voldoende isolatie en hoe zoek ik dat uit? Welke typen warmtepompen bestaan er en welke past bij mijn huis? Hoe kan ik voldoende stroom opwekken voor mijn verbruik? Hoe gaat van het gas afgaan in z’n werk? En meer. Ook de Gemeente Land van Cuijk is aanwezig die wat kan vertellen over de financieringsmogelijkheden van uw plannen. Er is veel tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Aanvang 19.30 Oelbroeck.

02b.Energiecafé.jpg
bottom of page