Dorpsblad Trots Sint Tunnis

laatste update, 10 mei 2020

Trots Sint Tunnis is geboren! Het nieuwe dorpsblad van Sint Anthonis valt vanaf nu iedere maand bij alle inwoners van Sint Anthonis op de deurmat. Digitale versie is beschikbaar op www.trotssinttunnis.nl 

29 maart 2020

In de komende edities staan dus geen aankondigingen van activiteiten. Simpelweg omdat deze er in ieder geval tot 1 juni niet zijn. 

Maar Sint Tunnis staat niet stil! Door het coronavirus ontstaan er ook nieuwe initiatieven, om toch ‘samen’ iets te kunnen doen of om iets te kunnen betekenen voor een ander. Deze initiatieven en (digitale) activiteiten - op persoonlijke titel of als vereniging of organisatie - plaatsen we graag in de komende uitgaven van Trots Sint Tunnis. Stuur uw bericht (eventueel met foto) naar redactie@trotssinttunnis.nl, dan kan iedereen in de komende edities lezen dat Sint Tunnis lééft! 

28 maart 2020

De website www.trotssinttunnis.nl is nog niet in de lucht. Hier wordt hard aangewerkt. Daarom maken we op dit moment nog even gebruik van de website van de dorpsraad.

De nieuwe website zal de digitale edities van het dorpsblad weergeven samen met een regelmatig geactualiseerde   activiteiten agenda.

27 maart 2020

Onze april uitgave is gereed en zal het eerste weekend van deze maand worden rond gebracht. We hebben een groep enthousiaste vrijwilligers gevonden voor de distributie. Ze zijn te herkennen aan deze mooie groene tassen.

PHOTO-2020-03-24-15-30-35.jpg

22 februari 2020

Wij zijn enorm Trots dat de eerste maandelijkse editie van ons dorpsblad Trots Sint Tunnis in het eerste weekend van april op de deurmat gaat vallen. Door vele vrijwilligers en ondersteuning vanuit de gemeente is de realisatie nu mogelijk geworden.

Het dorpsblad gaat dus nu maandelijks verschijnen en is dus een mooie gelegenheid om de activiteiten van vereniging voor die maand aan te kondigen en/of te promoten. Voor meer informatie kijk hier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons ook altijd bereiken via redactie@trotssinttunnis.nl

Dorpsblad Team.jpg