top of page

Patty Ponsen

Ik ben Patty Ponsen, geboren en getogen in Sint Tunnis, wandel en tennis graag, maar met een goede film of een goed boek vermaak ik mij ook. Ik werd gevraagd of ik lid wilde worden van de dorpsraad. Ik kende de dorpsraad, maar wist niet goed wat het precies inhield. Na een gesprek met Jos was ik erg enthousiast. Ik wist niet dat de dorpsraad bij allerlei activiteiten aan het roer staat en daarmee het dorp enthousiasmeert. Het is een gedreven en gezellige club. 

Wat kan de dorpsraad betekenen voor het dorp? Verbinden en dat doen wij als dorpsraad niet alleen, dat doen alle activiteitencommissies die actief zijn in het dorp. Denk bijvoorbeeld aan de Lichtjestocht, Koningsdag, de Wandel 2-daagse en de Bruisende Brink.

Hoe kunnen wij de jeugd stimuleren om betrokken te worden bij de dorpsraad? Door naar ze te luisteren, waar ligt de behoefte en wat willen ze graag zien in het dorp. Ik zou bij deze de jeugd uit willen nodigen eens aan te sluiten bij een vergadering, dan zien en horen ze ook welke onderwerpen er voorbijkomen binnen de dorpsraad.

Patty_2.jpg
bottom of page