Kerstverlichting

Laatste update 8 december 2019

Dit jaar wat minder verlichting in verband met de reconstructie van de Breestraat. Nu even een soort nood-scenario, volgend jaar willen we fors uitpakken. En inderdaad, wij zien Sint Tunnis als een rijzende ster, zeker met de plannen die we nog hebben. Het moet een mooi 2020 worden.

fotogalerij < 5 foto's >

Kerstverlichting 2019_1.jpg

Ophangen kerstverlichting 30 november 2019

24 november 2019

Van de oude kerstverlichting, die compleet op was, hebben we afscheid genomen. We hebben nu voor dit jaar 20 stuks verlichting kunnen aankopen voor een zacht prijsje.

Van deze verlichting zal de ster  naar boven gericht worden. We willen een rijzende ster uitbeelden, dus positiviteit uitstralen.

Bijgevoegde foto was van de test fase. Het ophangen zal deels op 30 november en en deels op 7 december gebeuren. Houdt rekening met ernstige verkeershinder!. 

Kerstverlichting_1.jpeg

Testfase 2019

19 januari 2019

Een groep enthousiastelingen is bezig geweest om de kerstverlichting in de hoofdstraat in Sint Tunnis weer aan de praat te krijgen. Bij bijna alle omliggende dorpen brandt deze en in ons dorp was het afgelopen jaar donker. Het viel niet mee en het is maar deels gelukt. Veel was versleten en/of kapot. Omdat deze verlichting i.v.m. de opknapbeurt van de weg de volgende keer niet meer te gebruiken is, is er besloten om er niet te veel geld in te steken. Inzet is dat we volgend jaar nieuwe verlichting aanschaffen om zodoende weer helemaal bij de tijd te zijn. Dit jaar beschouwen we maar even als een keerpunt. Met deze groep enthousiastelingen gaat dit zeker lukken.

Kerstverlichting 2018.jpg

Kerstverlichting 2018

Gemeente geholpen met stekker in stopcontact te steken