top of page

Bruisende Brink

Doelstelling

Zorgen voor een bruisende Brink. Het Brinkteam staat initiatiefnemers bij om evenementen te organiseren op de Brink en onderhoudt tevens de contacten met de omliggende horeca en de gemeente.

20220918 Brinkiosk.jpg

Publicatie Trots Sint Tunnis 1 juni 2022

 

Zoals iedereen gezien heeft, is hij bijna klaar: een prachtige kiosk, van alle gemakken voorzien. De Stichting Brinkiosk, de groep vrijwilligers die de bouw heeft gerealiseerd, heeft haar taak er bijna opzitten. Als alles is afgewikkeld gaat deze stichting over in Stichting Brinkteam. Dat betekent een (deels) nieuw stichtingsbestuur dat het gebruik van de kiosk gaat stimuleren. Want daarvoor is de kiosk gebouwd. Om het iedereen makkelijk te maken ‘iets’ op de Brink te organiseren. En zo de Brink weer te laten bruisen. 

De dorpsraad is nu bezig om het Brinkteam en het nieuwe stichtingsbestuur samen te stellen. Zij beginnen met een startsaldo, dat nog vanuit het dorpsontwikkelingsplan van de dorpsraad komt. Want met een lege portemonnee iets organiseren, dat valt niet mee. Het is de bedoeling om gedurende het jaar meerdere activiteiten op de kiosk te (laten) organiseren. Het Brinkteam staat de initiatiefnemers bij en onderhoudt de contacten met de omliggende horeca. 

Het eerste wapenfeit is de nieuwe Sint Tunnisse kermis. Onder de naam ‘Op d’n Brink’ organiseert het Brinkteam een dorpsfeest ter vervanging van de kermis. 

bottom of page