Bouwweek

Doelstelling

Activiteitendagen voor alle Sint Tunnisse en Lekerse kinderen in de basisschoolleeftijd.

Enkele publicaties over de bouwweek

20220829 Bouwweek.png

Het thema van de Sint Tunnisse bouwweek is bekend gemaakt!

De organisatie is al druk bezig om alles klaar te maken voor drie geweldige dagen. Het thema is bekend: ridders en kastelen! Kom jij of komen jouw kinderen ook hun eigen kasteel timmeren? Of hun ridderdiploma halen?

Al veel kinderen en vrijwilligers hebben zich aangemeld om mee te komen doen. Toch zijn extra deelnemers én extra vrijwilligers zeker WELKOM! De bouwweek is ook enorm leuk voor kinderen uit hogere groepen! Meld je aan door hier te klikken

Op 1, 2 en 3 september 2021 kunnen alle kinderen die in het afgelopen jaar in groep 1 t/m 8 zaten, een leuke tijd beleven. Met de kinderen uit groep 1, 2 en 3 gaan we leuke activiteiten doen van 10:00 uur tot 13:00 uur. De kinderen van de hogere groepen kunnen bouwen aan hun eigen hut van 10:00 tot 16:00 uur! Deelname is gratis!

20210711 Bouwweek.png