N602

27 augustus 2018

Informatieavond N602 en glasvezel in Sint Anthonis

Omdat de werkzaamheden aan de N602 zich dit najaar verplaatsen naar de kern Sint Anthonis, organiseert de gemeente Sint Anthonis in samenwerking met de Dorpsraad Sint Tunnis op maandag 27 augustus een informatieavond voor inwoners van Sint Anthonis. Tijdens deze avond wordt ook de verdere aanleg van glasvezel, die gecombineerd wordt met de wegreconstructie, nader toegelicht.

Na eerdere informatieavonden in Wanroij en Ledeacker, waar de werkzaamheden in maart van dit jaar begonnen, geven de aannemers en leden van de projectgroep nu tekst en uitleg in Sint Anthonis. Tijdens deze avond, die van 19.00 tot 22.00 uur wordt gehouden in MFA Oelbroeck, zal projectleider Marijn Lind van aannemingsbedrijf Infrascoop uit Cuijk ingaan op het straatwerk in Sint Anthonis. Namens aannemer Spie uit Oss, die in het Land van Cuijk glasvezel aanlegt, komt Jorg van Dinther aan het woord. Samen met Hans van Haeften, directievoerder namens de gemeente, zal Marijn Lind uitleg geven over de omleidingsroutes en de bereikbaarheid van woningen, winkels en bedrijven.
In de pauze is er gelegenheid om de werktekeningen voor Sint Anthonis te bekijken. Bart Huckriede, vakspecialist Groen van de gemeente Sint Anthonis, is aanwezig om het groenplan toe te lichten. Uiteraard is er op deze avond volop gelegenheid om vragen te stellen. Voor meer informatie zie www.sintanthonis.nl/n602.