Kunstkring Sint Anthonis gaat concert organiseren

28 juli 2018

Op 12 augustus a.s. wordt onder auspiciën van de Kunstkring Sint Anthonis in de tuin van Netty Wolters aan de Bosweg 28 een concert georganiseerd. Bij slecht weer zal er voor een alternatief gezorgd worden b.v. een van de kerken in de gemeente. Het Ricciotti ensemble is een orkest bestaande uit vijftig jonge musici. Zij zijn allen afgestudeerd aan het conservatorium of in de laatste fase hiervan. Het ensemble heeft zich ten doel gesteld om symfonische muziek van kwaliteit te brengen op plaatsen voor alle mensen waar en wanneer dat maar kan. Deze  avond is het thema Cuba en wordt Cubaanse muziek uitgevoerd..

De toegang tot het concert is gratis om, zoals het gebruikelijk is bij de Kunstkring, iedereen de mogelijkheid te bieden het concert te bezoeken.

Zondag 12-08-2018. Locatie: Muziektuin Bosweg  28, Sint Anthonis. Aanvang: 19:00.

Bekijk ook de flyer

logo kk.jpg