Carnaval 2020

22, 23, en 24 februari

Tijdens carnaval 2020 zal stichting Voor en Door Sint Tunnis er voor gaan zorgen dat er een goed georganiseerde en niet te vergeten carnaval plaats zal vinden.

De carnaval in Sint Tunnis zal in het teken staan van het evenement Brouwplaats. Dit evenement zal gehouden worden in een tent die op de Brink geplaatst wordt. In de tent zullen de hoofdactiviteiten gehouden worden.

Op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 februari 2020 zal Brouwplaats voor het eerst haar deuren openen op de Brink in Sint Anthonis. Brouwplaats werkt samen met veel ondernemers en verenigingen in Sint Anthonis. Zo zullen Friends Events en ’t Cafeetje de horeca verzorgen, werkt D’n Uutlaot mee aan het evenement, hebben we veel hulp gehad van de Dorpsraad van Sint Tunnis, verzorgen Boerderijwinkel Verdaasdonk en Mobi-snack Stamhuus het eetgedeelte op het evenement en levert RM Sound Sint Anthonis het licht en geluid voor het gehele evenement. Brouwplaats Carnaval 2020 zal 3 dagen duren, waarbij er diverse artiesten komen optreden. Op zaterdag 22 februari zal er een biercantus gehouden worden. Op zondag 23 februari, de dag van de optocht in Sint Tunnis, zal er een familiedag met aansluitend een feestavond zijn. Vervolgens is er op maandag 24 februari de laatste feestavond die de eerste editie van dit evenement af zal sluiten.

De dorpsraad zal dit plan met zowel raad als daad ondersteunen.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.brouwplaatsfestival.nl of de Social Media kanalen van Brouwplaats (Facebook en Instagram).

Realisatie:  steRk tekst en vorm